Valid XHTML 1.0!


Calypso Diving Estartit


Onze boot, de Calypso II

"Calypso II"

Volledige veiligheidsuitrusting aan boord:
zuurstof, VHF... etc.

Onze Zodiac ligt altijd "STAND BY"

Onze speciaal gebouwde boot de "Calypso II" meet 15 meter en biedt plaats aan een 30-tal duikers. Er is steeds VHF- en HF radio-uitrusting aan boord, mobiele telefoon, 2 zuurstofsystemen, met inbegrip van een Sabre-eenheid voor 100 % zuurstof ingave (om een niet-ademend slachtoffer te beademen). Peter is een gekwalificeerde para-medic. Je bent dus in goede handen voor het geval zich iets mocht voordoen. De recompressiekamer bevindt zich op slechts 20 minuten afstand in het hospitaal van Palamós.

De Calypso II heeft een grote bergruimte in de boeg. Tijdens uw verblijf kan alle uitrusting dan ook gewoon aan boord blijven. Als u zonder vervoer in Estartit bent, wordt de uitrusting vóór de 1ste duik bij uw verblijfplaats opgehaald en na de laatste duik weer teruggebracht.

De Calypso is in 2005 vernieuwd! 2 nieuwe scheepsmotoren voor snelle en veilige tochten. Zoet water-douche en toilet aan boord. Gemakkelijke toegang door de boeg. Achterdekcabine bij koud weer verwarmd. 220 volt AC om toestellen aan boord op te laden.


Calypso II gemoderniseerd Calypso II gemoderniseerd


Calypso II


Return