DCIM100GOPROGOPR3175.JPG

Un bateig de mar permet a les persones que mai no hagin bussejat descobrir el món submarí. En fer un bateig, tindrà una petita idea de la diversió que comporta el busseig! Aquesta divertida activitat recreativa agrada a tots els participants, que sovint volen fer-ho de nou!

Edat mínima: 10 anys

Desenvolupament de l’activitat:
Els batejos sempre es fan a la costa del Montgrí, a uns 15 minuts amb barca des del port (Salinas o Negre del Falaguer). Sempre demanem als nostres clients que vinguin primer al centre per veure un vídeo explicatiu de uns 15 minuts de durada (disponible en diversos idiomes). A continuació, preparem l’equip de busseig i anem cap al vaixell. A bord, els instructors respondran a totes les preguntes que pugueu tenir! També us ajudaran a preparar-vos per el vostre bateig.
Els nostres instructors sempre porten els batejos a l’aigua de un amb un durant uns 20 minuts aproximadament. La profunditat màxima a la que arribareu és d’aproximadament 6 metres. Durant el bateig podràs descobrir nombroses espècies marines com per exemple: Pops, Morenes i molts més!

Durada de l’activitat: 3 hores

Preu: consulteu la pàgina de preus

El preu inclou:

  • Lloguer d’equip de busseig complet
  • Assegurança
  • Vídeo explicatiu
  • Transport en vaixell al lloc de busseig
  • Instructor

Important: es recomana reservar amb antelació.

Aquí reciclem! … I tú?

Close Menu