El centre:

La nostra oficina està situada a la planta baixa d’un edifici on es poden llogar apartaments. Us donem la benvinguda des de les 8:00 fins les 19:00 h.

Tenim una aula que ens permet donar les classes teòriques dels cursos PADI.

L’oficina està situada al: Carrer de la Cala Pedrosa, 1 – 17258 L’ESTARTIT.

Podeu contactar amb nosaltres per telèfon o per correu electrònic:

El vaixell, Calypso II :

Dissenyat especialment com a barca de busseig, el Calypso II fa 13 metres d’eslora i pot transportar fins a 36 passatgers.

Per raons de seguretat, la zodíac, que nosaltres anomenem «Taxi vermell», sempre acompanya al Calypso II en cas d’emergència. També s’utilitza per recuperar els bussejadors cansats que es troben molt lluny del vaixell. El vaixell està equipat amb una ràdio que està constantment en contacte amb la nostra oficina i els serveis d’emergència. A bord, també trobareu un kit de primers auxilis i un sistema de subministrament d’oxigen (unitat SABER utilitzada pel MOD).

Per a la seva comoditat, el Calypso II està equipat amb vàter i una petita dutxa d’aigua dolça. Disposem d’unes xarxes a la part posterior de la barca per mantenir-ho tot sec.

Podeu saltar a l’aigua des de la part posterior o des de la part davantera del vaixell.

Transport del material:

Organitzem el transport del vostre equip des del centre de busseig fins al vaixell.

També oferim recollir els vostres equips al vostre hotel, pis o allotjament i transportar-los al vaixell. No dubteu en demanar-nos que vinguem a recollir-lo. Després de la immersió ho tornarem al vostre hotel o al centre.

La piscina:

Per realitzar les sessions de grup dels cursos PADI, utilitzem la piscina que hi ha al costat del centre. Convenient i suficient per realitzar tots els exercicis, la piscina està reservada per a nosaltres des de les 8.OOAM fins les 10.00AM.

Estació de càrrega:

Disposem de la nostra pròpia estació de càrrega per omplir les ampolles d’aire de 12 i 15 litres fins a 200 bars. Totes les nostres ampolles estan equipades amb doble aixeta tant amb connexió internacional o DIN. Al vaixell tenim adaptadors, si és necessari.

El local per emmagatzemar i assecar l'equip:

Al costat del centre, disposem de 2 locals per al nostre equip de lloguer i per el material dels clients. Podeu rentar el vostre equip al bany i penjar-lo perquè estigui sec per a la propera immersió.

Si no disposeu d’equip propi, podeu llogar-lo amb nosaltres. Tenim material de la marca “Aqualung”que es renova periòdicament per tal d’oferir-vos les millors condicions i seguretat per al busseig.

Aquí reciclem! … I tú?

Close Menu