POLÍTICA DE COOKIE I PRIVACITAT

Declaració sobre l’obligació de proporcionar informació i la protecció de les dades personals dels clients

Donem molta importància a la protecció de la vostra informació personal. Per tant, només processem les vostres dades a partir de les destinacions legals (GDPR, TKG 2003). En aquesta informació de protecció de dades us proporcionem informació sobre els aspectes més importants del processament de dades en el context del nostre lloc web.

1. Què són les dades personals?
Les dades personals són tota la informació sobre una persona, com ara el nom, l’adreça o una foto. La informació que es pot remuntar a una persona també és una dada personal. Per exemple, podeu esbrinar on viu algú amb el seu codi postal i el número de casa. També hi ha dades personals sensibles o especials, ja que la llei de privadesa l’anomena. Aquests reben una protecció addicional. La informació sobre salut, raça, preferència sexual i religió són exemples de dades personals sensibles.

2. Per què processem les vostres dades personals?
Per processar la vostra reserva, necessitem una sèrie de dades personals. Per exemple, el vostre nom i adreça de correu electrònic. Creiem que és important que les vostres dades estiguin protegides correctament i que ningú no pugui accedir a les vostres dades de la mateixa manera. La legislació sobre privadesa conté regles sobre com hauríem de gestionar les vostres dades. Naturalment, complim amb la legislació de privacitat aplicable.

3. Per a què fem servir les vostres dades personals?
Utilitzem les vostres dades personals amb les finalitats següents:
– Executar un acord: fer un
cita.
– Per contactar amb vostè per telèfon, correu electrònic o correu electrònic. Això és necessari si volem respondre a una pregunta que hagi formulat o per enviar recordatoris de reserva.
– Per enviar el nostre butlletí de notícies.

4. Quan podem processar les vostres dades?
Només podem processar les vostres dades sobre la base de la llei de privadesa. Processem les vostres dades personals en els casos següents:
– Processem les vostres dades, ja que és necessari per poder executar el contracte que hem conclòs.
– Ens heu donat un permís per processar les vostres dades.
– Processem les vostres dades perquè estem obligats per la llei.

Protecció de declaracions de dades personals convidats 2
– Processem les vostres dades per representar els interessos legítims de Calypso Diving o de tercers.

5. Es pot retirar el permís?
Podeu retirar el vostre consentiment per al tractament de les vostres dades personals. Podeu indicar-ho posant-vos en contacte amb info@calypsodivingestartit.com. Si la retirada del consentiment no entra en conflicte amb la vostra reserva i l’acord no és obstaculitzat, deixem de processar immediatament. La retirada del permís no pot ser retroactiva. Tot el procés que ja s’ha produït continuarà existint.

6. Amb qui compartim les vostres dades personals?
De vegades compartim les vostres dades personals amb altres parts. Per exemple, perquè estem obligats per la llei, això és necessari per executar correctament l’acord o perquè heu donat permís per escrit.

7. Quant de temps mantenim les vostres dades?
Mantenim les vostres dades personals durant el temps que sigui necessari per a la finalitat per a la qual es van obtenir les dades o durant el temps que calgui per complir amb una obligació legal de retenció. Guardem les dades de la vostra reserva 24 mesos després de fer la reserva. Al final del període de retenció, destruirem les dades.

8. Com protegim les vostres dades personals?
Hem pres mesures per protegir les vostres dades personals contra pèrdues o robatoris. També assegurem que les vostres dades només es visualitzen i processen per persones a les quals hem donat accés específic. Tots els nostres empleats estan obligats a mantenir la confidencialitat.

Protecció de declaracions de dades personals convidats 3

9. Quins drets teniu?
La legislació sobre privadesa us ofereix diversos drets. Aquests són els següents.
Dret per veure el vostre fitxer: podeu visualitzar les dades personals que processem des de vostè o sol·licitar-ne una còpia.
Dret a canviar les vostres dades o suprimir-lo: podeu sol·licitar que les dades personals que processem de vosaltres siguin modificades o complementades si és incorrecte. També podeu demanar-nos que suprimim les vostres dades. Destruirem el vostre fitxer en un termini de tres mesos a partir d’una sol·licitud escrita. Eliminarem les vostres dades si es compleixen diverses condicions.
Dret a la restricció: podeu demanar que limiteu la vostra informació. Això vol dir que no processem temporalment les vostres dades, per exemple, perquè esteu esperant una avaluació d’una sol·licitud de canvi.
Dret d’objecció: podeu oposar-vos si no esteu d’acord que processem determinades dades personals sobre vosaltres.
Dret a transferir les vostres dades a una altra organització: podeu transferir les vostres dades personals a una altra organització. Això només s’aplica a les dades personals que processem digitalment. També és possible que reenviem les dades a un altre proveïdor de salut a petició vostra.

10. Utilitzeu els vostres drets de privacitat
Per fer ús dels vostres drets, podeu posar-vos en contacte amb la nostra recepció a través de l’adreça info@calypsodivingestartit.com Respondrem la vostra pregunta o sol·licitud tan aviat com sigui possible i, en qualsevol cas, en un mes. Si ens costa més temps, l’informarem en un mes.

11. Comprovació d’identitats
Si ens feu una pregunta o sol·liciteu-ho, podem sol·licitar una prova de la vostra identitat. Ho fem per evitar que ens envieu les vostres dades personals a una persona o organització equivocada o que feu canvis incorrectes a les vostres dades personals.

Protecció de declaracions de dades personals convidats 4

12. Preguntes i queixes
Tens alguna pregunta o vols que facis servir els teus drets de privadesa? A continuació, podeu posar-vos en contacte amb info@calypsodivingestartit.com

13. Canvis a la declaració de privadesa
Calypso Diving es reserva el dret d’ajustar aquesta declaració. Aquesta declaració de protecció de dades personals es publica a la nostra pàgina web. Per tant, us recomanem que consulteu regularment aquesta declaració. Aquesta declaració va ser modificada per última vegada el juliol del 2019.

Informació sobre l’ús de cookies

La tecnologia de cookies s’utilitza en aquest lloc web:

Algunes dades es recullen en funció de la configuració del navegador web. Aquests són enviats automàticament pel navegador al proveïdor de llocs web mitjançant una galeta quan visiteu aquest lloc web. Aquesta informació sol fer referència a l’adreça IP assignada al vostre ordinador i al tipus de sistema operatiu i al navegador instal·lat. Una cookie és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al disc dur de l’ordinador des d’un servidor web. Es fa una distinció entre una “galeta de sessió” i una “galeta a llarg termini”.

Cookies de sessió: es crea una galeta de sessió amb cada visita a aquest lloc web. Conté un número de coneixement únic creat i aleatori que s’assigna al vostre ordinador. La validesa d’una galeta de sessió caduca automàticament quan es tanqui el navegador. Les cookies de sessió s’utilitzen per donar suport a la funcionalitat del lloc web i per saber més sobre el vostre ús del lloc web, que significa quines pàgines obriu, quins enllaços utilitzeu i quant de temps es mantindrà a les diferents pàgines.

Cookies a llarg termini: En la mesura que siga permesa, s’utilitzen galetes a llarg termini. Aquestes cookies no caducen quan tanqueu el navegador, però romanen al disc dur fins que caducen després d’un període de temps determinat o s’eliminen. Cada vegada que visiteu aquest lloc web, el servidor web reconeix la galeta a llarg termini emmagatzemada al disc dur del vostre ordinador. L’ordre per a un reconeixement únic a llarg termini de l’ordinador permet la configuració preferida i la manera en què s’emmagatzemen en una base de dades. D’aquesta manera, podeu mapar la freqüència amb què visiteu aquest lloc web, com canvien els vostres hàbits d’usuari i quina eficiència tenen les activitats publicitàries del lloc web. No s’emmagatzemen dades personals amb aquesta informació, només les accions realitzades amb l’ordinador.

Consentiment per a l’ús de cookies: per a les cookies de sessió, el vostre consentiment previ no és obligatori, ja que només són necessàries per al funcionament del lloc web i caduquen un cop hagueu deixat el lloc web. L’ús de galetes a llarg termini, que emmagatzema la vostra configuració preferida i el vostre historial d’usuaris, però que no són necessàries per a la funcionalitat del lloc web, requereix el vostre consentiment previ. Mitjançant l’ús del lloc web, vostè accepta l’ús de galetes a llarg termini en la mesura que no impedeixi la instal·lació d’aquestes cookies modificant la configuració del seu equip. Això també s’aplica a les galetes de tercers.

Web beacons: el lloc web pot contenir gràfics de píxels. Es diuen “web beacons”, “single-pixel GIF” o “clear GIFs”. Els tercers poden utilitzar balises web per obtenir més informació sobre el comportament dels visitants del lloc web i mesurar el funcionament de les activitats publicitàries. Els balises web també es poden utilitzar a la publicitat de correus electrònics per determinar si estan oberts i activar una activitat de l’usuari. La informació emmagatzemada als balises web només es vincularà a les vostres dades personals si heu donat el vostre consentiment previ. En fer clic a un enllaç d’un correu electrònic de publicitat que s’ha enviat amb el vostre permís, consentiu l’ús de balises web, en la mesura que no impediu la instal·lació d’aquests balises web canviant la configuració del vostre ordinador.

Cookies actuals utilitzades al lloc web (estat actual de la nostra utilització de cookies, la seva finalitat, el seu impacte en la privadesa i la seva durabilitat):

Identificació de sessió: el servidor web pot establir cookies de sessió necessàries per a l’ús de determinats elements interactius del lloc web (p. Ex., Formularis de contacte o registre). La galeta conté un identificador de sessió, sobre la base del qual la vostra visita al nostre lloc web es pot distingir de qualsevol altre visitant que visiti el lloc web al mateix temps. Les cookies de sessió són necessàries per a l’ús del lloc web i el vostre permís no és necessari.
Analytics: el lloc web utilitza Google Analytics. Google Analytics instal·la diverses primeres cookies del motor, que garanteixen que cada visita posterior al lloc web es pot assignar al mateix visitant (únic). D’altra banda, d’aquesta manera podeu veure com heu trobat la pàgina.
Navegació del lloc web: l’eina de gestió de continguts estableix diverses primeres galetes. Es tracta de les cookies de sessió, que s’esborren tan aviat com tanqueu el navegador. Aquestes cookies determinen el funcionament correcte del nostre lloc web. Aquesta dada està inclosa i es pot assignar a algú.
A partir de les dades que es registren amb l’ajut de les primeres galetes, els informes es recopilen de forma agrupada i clarifiquen com el visitant va arribar al lloc web i com ho fa servir. Amb l’ajuda d’aquest informe, es recull informació sobre el comportament dels visitants. Aquesta informació s’utilitza per actualitzar i millorar el lloc web.
Cookies de tercers: les galetes de tercers són cookies configurades per socis. Si es permet a aquest soci col·locar una galeta en una pàgina d’un lloc web, el proveïdor del lloc web us informa de les regles i us informa que l’informe de la informació recopilada amb aquestes cookies és el consentiment del visitant. necessari. Podeu denegar aquest permís si canvieu la configuració de l’ordinador.
S’utilitzen galetes de socis publicitaris i el lloc web incorpora contingut extern de tercers. Es tracta de cookies que formen part del domini dels tercers i, per tant, són presentades i gestionades per aquests tercers. Aquests tercers inclouen Facebook i Twitter. Podeu consultar les directrius de galetes d’aquests tercers als seus llocs web respectius. A més, s’utilitzen l’eina de Google Maps i el connector “M’agrada” de Facebook. També s’apliquen les disposicions de protecció de dades d’aquest proveïdor. El proveïdor del lloc web no té control directe sobre el contingut de les cookies que aquests connectors configuren.
Altres: de vegades es proven altres serveis que poden col·locar galetes a l’ordinador. En aquest cas, el mètode d’ús corresponent s’aplica aquí.
Així és com canvieu la configuració de les galetes

La configuració del navegador d’Internet és gratuïta i una manera pràctica de gestionar les galetes. Teniu les opcions següents:

Permeteu l’ús de totes les galetes que s’incorporin a les pàgines i al contingut que heu sol·licitat. Podeu desactivar aquestes cookies en qualsevol moment posterior.
Bloqueja l’ús de cookies al dispositiu. En aquest cas, la navegació es pot veure afectada.
Configureu el vostre navegador perquè demani el vostre permís.
La manera en què es gestionen les cookies depèn del vostre navegador.

Emmagatzematge de dades en fer la reserva en línia

Assenyalem que per al contacte en línia i per a la posterior liquidació de l’acord, s’emmagatzemen les galetes i les dades IP del subscriptor, així com les dades de la persona que llibre en comunicar-se en línia.

A més, totes les dades necessàries per processar l’acord de reserva s’emmagatzemen amb nosaltres. La informació que heu alliberat és necessària per completar l’acord, respectivament. per a l’aplicació de mesures precontractuals. No podem concloure l’acord amb vostè sense aquesta informació. No hi ha cap transferència de dades a tercers, a excepció del nostre assessor fiscal per complir les nostres obligacions tributàries.

El tractament de les dades és el resultat de les disposicions legals del § 96 Abs 3 TKG i de l’Art 6 Abs 1 que van encendre un (permís) i / o lit b (necessari per a l’execució de l’acord) del GDPR.

Google Maps

El nostre lloc web utilitza les funcions del proveïdor d’atles Google Maps de la companyia Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 EUA. Google Maps estableix una galeta per enregistrar i processar la configuració de l’usuari. Per evitar la transferència de dades a Google, heu de desactivar la funció Javascript del vostre navegador. Això vol dir que l’ús de Google Maps està restringit. La informació sobre els termes d’ús de Google es pot trobar aquí: https://policies.google.com/terms?hl=ca&gl=de

Google Fonts

Integrem determinades fonts a través del servei de Google Fonts de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 EUA. Això és necessari per a la representació del tipus de lletra utilitzat. La integració del tipus de lletra segueix quan es fa el contacte amb el servidor de Google i es carrega a la memòria cau del navegador. En descarregar el tipus de lletra, la vostra adreça IP, així com el lloc web visitat, es comunicaran a Google. Podeu trobar més informació aquí. Google Fonts: https://developers.google.com/fonts/faq
Condicions d’ús de Google: https://policies.google.com/privacy?hl=de

Vídeos de Youtube

El nostre lloc web utilitza el portal de vídeos de YouTube Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 EUA. Quan es visita un lloc web amb un vídeo de YouTube, es fa una connexió amb el servidor de YouTube (Google). L’adreça IP es transmet a Google. Per no transferir dades personals a Google, heu de tancar la sessió del vostre compte de Google abans de visitar el nostre lloc. Podeu trobar més informació a les disposicions de protecció de dades de YouTube: https://www.youtube.com/t/privacy_guidelines

Altres eines de proveïdor de tercers

El nostre lloc web utilitza funcions, widgets i resp. connectors de

Tripadvisor (widget de valoració): TripAdvisor LLC, 400 1st Avenue, Needham, MA 02494, EUA
Xec de vacances (widget de valoració): HolidayCheck AG, Bahnweg 8, CH-8598 Bottighofen
L’adreça IP es transmet a aquestes eines de proveïdor de tercers per garantir el seu funcionament. No tenim cap influència en això si el proveïdor de tercers emmagatzema l’adreça IP amb fins estadístics o alguna cosa similar. Podeu trobar més informació sobre això en les declaracions de protecció de dades dels serveis implicats.

Informació sobre la resolució de conflictes en línia

La comissió de la UE ofereix la possibilitat de resoldre conflictes en línia en una plataforma gestionada per la comissió (l’anomenada “plataforma ODR”). La plataforma ODR pot servir de punt de contacte per a una solució extrajudicial de conflictes derivats de contractes de compra o serveis de compra en línia. Aquesta plataforma es pot accedir mitjançant l’enllaç extern http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Actualització d’aquestes disposicions de protecció de dades

Actualitzem regularment aquestes disposicions sobre protecció de dades. Si teniu alguna pregunta sobre les nostres disposicions de protecció de dades, poseu-vos en contacte amb el contacte que apareix a continuació.

Contacte per a protecció de dades:

Calypso Estartit S.L. (B17085309), Carrer de la Cala Pedrosa, 1 at 17258  Estartit (Girona) Spain

info@calypsodivingestartit.com

Close Menu