Calypso Diving

 • EnglishEspañolCatalàFrançaisNederlandsDeutsch
 • Parc Natural del Montgri

  Parc Natural del Montrgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

  The natural parc of Montgri, les Illes Medes i el Baix Ter is a nature reserve situated in L’Estartit (Catalonia).

  Created in 2010, this natural parc includes a marine protected area, Montgrí mountain massif and the bay of the Ter river.

  If you want to learn more information about the natural parc, click on the following links (available in Spanish and Catalan) :

  General Informations / Standards of the natural parc / Sustainable Tourism in Protected Areas / Facebook page of the nature reserve

  PDF downloads about the natural parc:

  Laws concerning the natural reserve:


  Ley 15/2010, del 28 de mayo, de declaración del Parque Natural del Montgrí, las Illes Medes y el Baix Ter, de dos reservas naturales parciales y de una reserva natural integral. Plan gestor de Medas.

  DOGC l’Ordre TES/178/2018, de 23 d’octubre, per la qual s’estableix el procediment d’autorització dels centres d’immersió per a la gestió d’activitats d’immersió a la zona estrictament protegida de les Illes Medes i les condicions de la distribució de les llicències d’immersió entre els centres autoritzats

  Informe preliminar del consell de proteccionismos de la natura sobre el pla rector d’ús i gestió de l’àrea protegida de les Illes Medes – PDF.

  Video about the 10 years of the Parc natural del Montgrí, les Illes Medes I el Baix Ter: